Foci

Tízezrek várták Messiéket otthon – videó

Az argentin drukkerek hálásak voltak a válogatottnak, és a 0-4 ellenére több ezren fogadta Messiéket Buenos Airesben.

Az argentin válogatott súlyos, 4-0-s vereséggel távozott Dél-Afrikából, “köszönhetően” a német válogatottnak. Diego Maradona élete legsúlyosabb pofonjának nevezte a kiütést, és elmondása szerint még nem döntött arról, folytatná-e a kispadon.

A hírek szerint mind a szurkolók, mind a játékosok maradásra kérnék. Ezt jelzi az a fantasztikus szeretet is, amely fogadta Tevezéket az argentin fővárosban. A buszon ezzel együtt szomorú játékosok ülnek, ahogy az alábbi videón is látszik, Heintzét például különösen megviselte a búcsú, és meghatódott a fogadtatáson is.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.