Foci

Raúl közel a Schalkéhoz?

A Real Madrid sztárjával erősíthet a Bundesliga ezüstérmese.

A spanyol AS című lap szerint a játékos és a német klub közötti megállapodás a küszöbön áll. A tárgyalások tényét nem tagadta Felix Magath, a Schalke edzője sem, szerinte azonban megállapodásról még nem beszélhetnek.

“Érdekel minket Raúl, és tárgyalunk is az ügynökével.” – olvashatóak Magath szavai a német Bild hasábjain. “A játékos még nem döntött, és július végéig szeretne időt, hogy elhatározza magát. Ez egy hatalmas igazolás lenne a Schalke, és az egész Bundesliga számára” – tette hozzá a szakvezető.

Az üzlet létrejöttét segítheti, hogy a nyáron a Schalkéhoz igazoló Christoph Metzelder jó barátságban van a spanyol játékossal, mivel csapattársak voltak az elmúlt három évben. Raúl 1992-ben még juniorként csatlakozott a Real Madridhoz, a 33 éves játékos azóta megszakítás nélkül a királyi klub tagja. Elképzelhető azonban, hogy már szerződése lejárta előtt ingyen igazolhatóvá válik, így könnyedén csatlakozhat a gelsenkircheni csapathoz.

A német együttest a nyáron Kevin Kuranyi, Gerald Asamoah és Vicente Sanchez is elhagyja, így mindenképpen szükségük lenne új támadókra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik