Foci

A Kecskemét Ausztriában, Bori Hollandiában?

Az előző szezon 10. helyezettje a sógoroknál edzőtáborozik, miközben egyik legjobbjuk a Volendamhoz készül.

A KTE-Ereco csapatának irányítását szezon közben vette át Urbányi István vezetőedző, akivel végül sikerült elkerülni a kiesését, sőt, az előzetesen kitűzött célt is sikerült teljesíteni.

A csapat kezd formálódni, például a hírös városban igazolt Tököli Attila. Az előző szezonban az MTK kölcsönjátékosaként szerepelt a lila-fehéreknél Bori Gábor, aki elképzelhető, hogy távozik a csapattól, egyenesen Hollandiába. A Volendam látná szívesen, amely csapat már szerződtette Zsidai Lászlót, az MTK másik erősségét.

– Hétfő délután már minden valószínűség szerint együtt edzem a csapattal – adott tájékoztatást a sportnapilapnak Bori Gábor. – Abban maradtam a klub vezetőivel, hogy néhány napig kint maradok, megismerkedünk egymással, aztán kiderül, hogy ki mit szeretne.

Bori jobboldali védőt játszott a Kecskemétben a szezon utolsó meccsein, és jól is teljesített.

– Beszéltük is Urbányi Istvánnal, milyen jó, hogy az utolsó időszakban éppen abban a szerepkörben számított rám – folytatta a játékos. – Tetszik ez a poszt, lendületből futballozhatom. Nem tagadom, jól érzem magam Kecskeméten, nem bánnám, ha maradnom kellene, de a holland futball azért csak előrébb jár a magyarnál. Meglátjuk, mit hoz a jövő – olvasható Bori nyilatkozata a kesport.hu oldalon.

A Kecskemét együttese egyébként csütörtökön Ausztriába utazik edzőtáborba, ahol a tervek szerint két edzőmérkőzést is játszik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik