Foci

Két válogatott játékossal erősített a Juve

Az olasz Leonardo Bonucci és az uruguayi Jorge Martinez hivatalosan is a "Zebrák" játékosa.

Miután átestek a kötelező orvosi vizsgálatokon, a Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy a két játékos Torinóban kezdi a következő szezont. Bonucci (képünkön) tagja volt a világbajnokságon leszerepelt olasz keretnek, de nem lépett pályára a tornán. A kétszeres válogatott védő a Bari csapatában töltötte az előző szezont, és az egyik legnagyobb ígéretnek tartják a posztján. 2006-tól 2009-ig a Juve nagy riválisa, az Inter rendelkezett a játékjogával, ott azonban még kevés szerepet kapott a fiatal játékos. A torinóiak három év alatt 15,5 millió eurót fizetnek érte.

Jorge Martinez a Cataniától érkezik 12 millió euró ellenében, amit szintén három év alatt kell kifizetni. A szélsőként és támadóként is bevethető játékos tizennyolcszor játszott Uruguay válogatottjában, de világbajnokságon szereplő, holnap a negyeddöntőben pályára lépő csapatban nem kapott helyet. Martinez három évet húzott le a szicíliai csapatnál, nyolcvanhat első osztályú mérkőzésen huszonkét gólt szerzett.

Mindkét játékos öt éves szerződést írt alá.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.