Foci

Utolsó esélyként jönnek hazánkba a labdarúgók

Mezey György elárulta, nem volt könnyű leszerződtetni Bojan Djordjicsot és Martin Kayango-Mutumbát.

A stockholmi AIK-től szerződtetett két játékos a vidi.hu tájékoztatása szerint egy hosszúra sikerült út után, tegnap éjféltájt csatlakozott a társasághoz, reggel pedig már együtt reggeliztek a többiekkel és 9 órakor indultak edzésre.

Dr. Mezey György, a csapat szakmai igazgatója a honlapnak elárulta, nem volt egy egyszerű művelet Djordjics és Kayango-Mutumba megszerzése.

„Hosszú hetekig tárgyaltunk, mire végre világos helyzet alakult ki a Svédországból érkező két új játékosunkkal kapcsolatban. A Videoton ezzel a kettős igazolással egy olyan, Európa felé vezető lépést tett, ami szerintem áttörést jelent. Ezért, kíváncsian várom a folytatást. Azt is elárulhatom, a héten várunk még újabb csatárt, s továbbra is dolgozunk a középső védő-kérdés megoldásán. Utóbbival kapcsolatban szintén folynak az egyeztetések. Három védőt szemeltünk ki magunknak, ám az első számú jelölt – teljesen érthető módon – az Aberdeenből a Celticbe igazolt, a második számú pedig Dániából Törökországba ment és nem minket választott. Mindezek kapcsán ki kell mondjuk, pillanatnyilag ott tart a magyar labdarúgás, hogy utolsó esélyként jönnek ide játékosok. Egyébként, ha mind a csatár, mind pedig a belső védő igazolását megoldottuk, az idei évre befejeztük a szerződtetéseket” – adott helyzetjelentést Mezey györgy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik