Foci

Még ma kinevezhetik a Liverpool új edzőjét

Roy Hodgson Gera Zoltán klubját hagyja ott a "vörösök" kedvéért.

Az utóbbi napokban a Liverpool és a Fulham képviselői folyamatosan tárgyaltak a menedzser sorsáról, és a hírek szerint sikerült is egyezségre jutniuk. A Fulham 2 millió font kompenzációt kap menedzseréért, aki így az Interhez távozó Rafa Benitez utódja lehet.

Hodgsont már korábban is a legesélyesebb jelöltként emlegették, pedig mellette olyan nevek is felmerültek, mint a Real Madridtól távozó Manuel Pellegrini, a Galatasaray edzője, Frank Rijkaard, a Marseille mestere, Didier Deschamps, de a legendás Liverpool játékos, Kenny Dalglish is szóba került, aki egyébként már 1985 és 1991 között edzőként is dolgozott a klubnál.

Hodgson korábban több csapat, így az Inter kispadján is megfordult, legutóbb a Fulham edzőjeként Gera Zoltánékat vezette az Európa Liga döntőjébe. A Liverpoolnál olyan játékosok sorsának megoldása várhat rá, mint Steven Gerrard vagy Fernando Torres, akiknek a hírek szerint több kérőjük is akad. A “vörösök” nemzetközi porondon csak az Európa Ligában indulhatnak idén, július végén, a harmadik selejtező körben kezdik meg szereplésüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik