Foci

Manchester City: három sztárjátékos érkezhet

Yaya Toure, David Silva és Edin Dzeko nagyjából 100 millió fontért költözhet Angliába.

Hatalmas összegeket költene a Manchester City, hogy megerősítse az előző szezonban a Bajnokok Ligája szereplésről lemaradt keretét. A The Mirror értesülései szerint a világbajnokságon is szerepelt elefántcsontparti Yaya Toure 28 millió font ellenében érkezhet a Barcelonából. Az ügylet egyre biztosabbnak tűnik, hiszen a katalán klub bejelentette, hogy már csak a játékoson múlik a klubcsere. Yaya Toure szintén válogatott testvérével, Kolo Touréval játszhatna együtt a City csapatában.

Az angolok kívánságlistáján szerepel a spanyol válogatottal jelenleg is Dél-Afrikában tartózkodó David Silva is, a 24 éves játékosért a hírek szerint 30 millió fontos ajánlat érkezhet Valenciába.

A csatársorba Edin Dzeko a kiszemelt, a Wolfsburg bosnyák sztárja 46 mérkőzésen 27-szer talált be csapata legutóbbi szezonjában, és szintén jelentős összeget kellene lerakni a leigazolásához.

Touré és Silva esetleges érkezése azt jelentheti, hogy a Manchester City letesz az Aston Villa középpályásának, James Milnernek a megszerzéséről. Lapértesülés szerint a Villa már visszautasított egy 18 millió fontos ajánlatot, és legalább 28 milliót kérne a válogatott játékosért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik