Foci

Donovant megjutalmazta az élet

Landon Donovan elsírta magát, miután a 91. percben lőtt gólja továbbjutást ért az amerikaiaknak az Algéria elleni csoportmeccsen.

Az amerikai válogatott számtalan helyzetet kialakított, lesgólt és kapufát is lőtt az algériaiak ellen, ám sokáig úgy tűnt, búcsúznia kell a vb-től. A 91. percben Landon Donovan gólja azonban meghozta a győzelmet, egyben a továbbjutást az Egyesült Államok számára.

“Akadnak olyan meccsek, amikor egy csapat hiába játszik jól, a helyzetek kimaradnak, ilyenkor egyet tehet az ember, harcol, küzd egészen a lefújásig” – mondta az amerikaiak hőse, aki elsírta magát a mérkőzés végén. “Hogy emlékszem a gólomra? Amikor helyzetbe kerültem, valósággal megállt az idő, és onnan egyszerűen nem hibázhattam” – tette hozzá Donovan.

A 126-szoros válogatott amerikai futballista jót mindig megjutalmazza az élet, mint a mesében. “Nagyon boldog vagyok, hogy így alakultak a dolgok. Ez megerősít, arra késztett, hogy továbbra is higgyek abban, hogy aki jót cselekszik, a jó ügyért küzd, azt megjutalmazza az élet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik