Foci

Rooney aprópénzért sem kellene a Tottenham főnökének

Harry Redknapp szerint ilyen teljesítménnyel senki sem fizetne a Manchester United támadójáért.

A szakvezető tetszését nem nyerte el Wayne Rooney teljesítménye az angolok Algéria elleni, 0-0-ra végződött mérkőzésén. Redknapp még másfél millió fontot is soknak érzett volna a csatárért, ha a pénteki világbajnoki mérkőzésen látta volna először.

“Ha nem tudnád, hogy ő Wayne Rooney, azt kellene gondolnod, hogy egy gyenge játékos”- fűzte hozzá Redknapp.

Az idei angol bajnokságban negyedik helyen végzett Tottenham vezetőedzője elmondása szerint úgy javítana a válogatott teljesítményén, hogy Gerrard középen, Rooney mögött játszana.

Anglia a mai napon sorsdöntő mérkőzésen lép pályára Szlovénia ellen, miután két döntetlennel kezdte szereplését a labdarúgó világbajnokságon.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.