Foci

Megvan a Fradi menedzsmentje, Sztanics és Junior is érkezik

A zöld-fehérek honlapjának tájékoztatása szerint a Kaposvár két labdarúgója, Sztanics és Junior követő edzőjét az Üllői útra.

A Ferencváros vezetősége szerdán tartott sajtótájékoztatót, amelyen bejelentették a csapattal kapcsolatos legfrisseb változásokat.

Alexander Gerstl, az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatóságának tagja elmondta: “felállt az új csapat és az új vezetőség is, amely ezennel megkezdi működését. Úgy érezzük, hogy a Ferencváros eddig csak kapott McCabe úrtól, akinek a menedzselése alatt a klub anyagi helyzete megszilárdult és a csapat visszakerült az NB I-be, amellyel ez a tradicionális múlttal rendelkező klub, és a szurkolók is egy komoly esélyt kaptak arra, hogy a Fradi visszatérhessen a nemzetközi elit futball klubok táborába.”

Berkes Zoltán, a klub új vezérigazgatója megköszönte McCabe bizalmát, majd bejelentette, hogy a tulajdonosok és az új menedzsment elképzelései a futball klub jövőjét illetően összhangban vannak. A cél, hogy a csapat jobb eredményt érjen el, mint az elmúlt szezonban, és rövid időn belül kilépjen a nemzetközi porondra. Hasonlóan fontos cél az utánpótlás-nevelés és -képzés, a rendszer teljes körű átszervezése és a hazai játékos-utánpótlás biztosítása.

Az új vezetőség rendezni fogja az építendő stadion kérdését is, amely az Üllői úton épülhet meg, de jelenleg még késnek az engedélyek. Berkes elmondta, McCabe hajlanó befektetőtársakat keresni, de eladni nem kívánja a klubot.

Ami a játékoskeretet illeti: Józsi György aláírt, az Üllői útra érkezik Rodenbücher István és Nagy Patrik is. Maróti Béla is a keret tagja és Szrdjan Sztanics is követte régi mesterét az Üllői útra Kaposvárról, akárcsak a védő Jose Pereira “Junior” (képünkön).

Az FTC új kommunikációs igazgatója Féderer Andrea lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik