Foci

Két alapjátékosát is eladhatja a Vidi

Mezey György, a jövőre a bajnoki címet megcélzó Videoton szakmai igazgatója elárulta, Horváth Gábor és Andre Alves eladására van a legnagyobb esély.

A székesfehérvári együttes kedden délelőtt tartott sajtótájékoztató, melyen az előző szezont értékelte és a klub jelenlegi híreiről tudhattunk meg többet Mezey György szakmai igazgatótól, Berzi Sándor ügyvezetőtől és Garancsi István tulajdonostól.

A vidi.hu beszámolója szerint Mezey elárulta, hogy csak Andre Alves és Horváth Gábor eladásáról folynak konkrét tárgyalások, ennek a két labdarúgónak az értékesítése nagy bevételekhez segítené a klubot, melyből további erősítéseket lehetne finanszírozni. Három csapat érdeklődik Présinger Ádám iránt is.

Az utóbbi idők pletykájára, miszerint a Vidi lecsapna a John Carew-Henrik Larsson kettő egyikére Mezey csak annyit mondott, nem is érti hogy kerülhetett képbe ez a két neves játékos, mikor csak a svéd 7 millió euró közeli összegbe kerülne.

A csapat a következő szezonra a bajnoki cím elhódítását, a Magyar Kupa-döntőbeli részvételt és a nemzetközi porondon történő továbblépést tűzte ki célul, Mezey György szerint pedig erre egy 35 főből álló kerettel képes lehet a csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik