Foci

Harry és Vilmos herceg is kampányol Angliáért

Anglia harcba száll a 2018-as világbajnokság megrendezéséért, mindent bevetnek.

Johannesburgban egy szállodában gyűltek össze az angol kandidálás jeles képviselői és arcai. Ott volt a találkozón David Beckham, Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere, Andy Cole, a Manchester United korábbi klasszisa és a királyi család két hercege, William és Harry.

Szintén az angol sikerért kampányol Lucas Radebe, aki a Leeds United kapusa volt 1994 és 2005 között, egyébként pedig Johannesburg mellett született.

Anglia mellett az Egyesült Államok, Oroszország, Belgium és Hollandia közösen, illetve Spanyolország és Portugália szintén együtt pályázik a világbajnokságért. Ausztrália nemrég bejelentette, a 2022-es világbajnokság “érdekli”.

A döntés december 2-án születik majd meg a FIFA végrehajtó bizottsága részéről.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.