Foci

A Levadia szerint gyengült a Loki

A debreceniek tavaly búcsúztatták az észtek csapatát a BL-selejtezőben, idén ismét összekerültek.

Egy évvel ezelőtt a Loki két 1-0-s sikerrel múlta felül a tallinniakat, a Bajnokok Ligája selejtezőinek harmadik körében. Most egy fordulóval hamarabb találkoznak.

„Sok tapasztalattal gazdagodtak a debreceniek, annyi bizonyos. A BL-szereplésből sokat tanulhattak a játékosok, ráadásul hatalmas bevételt is hoztak a találkozók. Az előző idényben megvoltak a lehetőségeink, de elszúrtuk őket, és elkerülhető gólt kaptunk mindkét mérkőzésen” – idézi a Nemzeti Sport Igor Prinsnek, a Levadia trénerének szavait.

Martin Kaalma tavaly még kapuvédőként, idén már kapusedzőként várja a Lokit. Szerinte a Debrecen meggyengült az utóbbi időben. „Nagyon kevés hiányzott tavaly a magyarok ellen. Szerencsésebbek voltak, nekünk Fortuna ugyan fogta a kezünket Krakkóban, de elhagyott minket a DVSC ellen. Úgy vélem, a magyar bajnok kerete gyengült kissé az akkorihoz képest, több jó játékosuk távozott”.

Az első mérkőzésre július 13-án, kedden kerül sor Tallinnban. A visszavágót valószínűleg július 21-én rendezik, Debrecenben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik