Foci

Torrest és Fabregast a Barcelonába!

Gerard Piqué, a Barcelona védője örömmel venné, ha a klubja leigazolná Fernando Torrest és Cesc Fabregast.

A spanyol bajnok Barcelona elsősorban Cesc Fabregas megszerzését tűzte ki a zászlójára, ugyanakkor Gerard Piqué nagyon örülne annak, ha másik válogatottbeli társa, a jelenleg a Liverpool alkalmazásában lévő Fernando Torres is a katalán csapatban folytatná pályafutását.

“Nagyon ért a gólszerzéshez, ezt Angliában is bizonyította, ráadásul nagyon jól megérti magát új játékosunkkal, David Villával. Örülnék, ha is nálunk játszana, de tisztában vagyok azzal, hogy őt nem lenne egyszerű leigazolni” – jegyezte meg a korábban a Manchester United megforult védő, aki az Arsenalban futballozó Fabregast megszerzését illetően már sokkal optimistább.

“Cesc a Barcelona játékosa lesz, csak az a kérdés, hogy mikor. Nagyon bízom abban, hogy már a nyáron sorainkban üdvözölhetjük, hiszen nagyszerű játékos. Úgy tudom, a tárgyalások már zajlanak a klubok között, remélem, sikerül megegyezni a vételárban” – tette hozzá Piqué.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.