Foci

Kit kap a Loki a BL-ben? – élő

A Debrecen az észt Levadia Tallinn-nal csap össze a második selejtezőkörben.

A Debreceni VSC együttese tavaly is megmérkőzött az észt csapattal, amely ellen 2-0-ás összesítéssel lépett tovább a hajdúsági csapat. Az első mérkőzést július 13-án vagy 14-én rendezik Tallinnban, a visszavágóra július 20-án vagy 21-én kerül sor Debrecenben. A pontos időpont a helyszíni egyeztetések után dől el.

A klubot Szilágyi Sándor cégvezető képviselte Nyonban.

A második kör harmadik csoportjának párosításai: Salzburg (osztrák) – HB (feröer-szigeteki), Bohemians (ír) – TNS (walesi), BATE Boriszov (fehérorosz) – FH (izlandi), AIK (svéd) – Jeunesse Esch (luxemburgi), Linfield (észak-ír) – Rosenborg (norvág), Ekranas (litván) – HJK (finn).

A Dinamo Zagreb (horvát) a Kopert (szlovén), a Litex (bolgár) a Tre Friori – Rudar összecsapás győztesét, a Zilina (szlovák) a Santa Coloma – Birkirkara párharc továbbjutóját, a Sheriff (moldáv) a Dinamo Tiranát (albán), a Hapoel Tel-Aviv (izraeli) a Zseljeznicsart (boszniai), az Omonia (ciprusi) pedig a Renovát (macedón) kapta.

Elkezdődött a második csoport sorsolása is.

A Debrecen a Levadia Tallinn-nal meccsel a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében!

A litván Liepajas Metalurgs a cseh Sparta Prahát, az Aktobe (kazah) az Olimpi Rustavit (grúz), a Partizan Belgrád (szerb) a Pyunikot (örmény) kapta, az Inter Baki (azerbajdzsáni) a Lech Poznannal (lengyel) csap össze.

Már a második kört sorsolják.

Az első körben a Tre Friori (san marinói) együttese a Rudarral (montenegrói) csap össze. A román Santa Coloma ellenfele a Birkirkara (máltai) lesz.

Épp a részleteket ismertetik az UEFA illetékesei.

A DVSC kiemeltként várja a sorsolást amit ma délben Nyonban ejt meg az UEFA. Mivel a magyar bajnok a selejtezők második körében csatlakozik a küzdelmekhez, ha továbbjut, még két akadály állhat előtte a főtáblára jutáshoz.

Az első selejtezőkör mérkőzéseit június végén rendezik, a Debrecent is érintő második selejtezőkör július 13-án és 14-én veszi kezdetét, majd egy hét múlva a visszavágókkal be is fejeződik.

13 órától a Győri Eto, a Zalaegerszeg és a Videoton Európa-Ligás ellenfeleit is kisorsolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik