Foci

E-mailben mondanak fel a Fradinál

Fejetlenség nyomai látszanak a csapatnál, az egyik vezetővel a portás közölte menesztését.

Az Üllői útról több vezető is távozott az utóbbi hetekben, pár napja Igaz András technikai igazgató is vette a kalapját.

„Azért határoztam a lemondás mellett, mert nem tudtam elfogadni azokat a döntéseket, amelyeket a jelenlegi megbízott cégvezető hozott. Sőt nem tetszett e lépések végrehajtása sem. Ezek a folyamatok az én értékrendemmel, elveimmel teljes mértékben ellenkeznek.” – közölte Igaz András szavait a Nemzeti Sport. “Úgy egyeztettek például a lehetséges új pályaedzővel, hogy közben Csató Sándor, aki ugyanezt a posztot töltötte be, még mindig a helyén volt. Ezt nem tartom fairnek. Volt olyan külföldi játékosunk, akivel e-mailben közölték, hogy nem tartanak igényt rá. Vagy például az egyik kollégámat úgy távolították el a klubtól, hogy a portástól tudta meg – és már be sem engedték a klubházba”.

A pletykák már Demján Sándor esetleges szerepvállalását is felvetették, azonban Kevin McCabe többségi tulajdonos (képünkön) még csütörtökön kiadott egy közleményt, amelyben tagadja a klub eladását, és ígéretet tesz a “stadionprojekt” folytatására is.

“Az új menedzsment várhatóan június 23-án bemutatásra kerül, és azonnal megkezdi működését. A fejlesztéseket elsősorban az alaptevékenység, azaz a labdarúgás területére koncentráljuk, de nem feledkezünk meg a stadion ügyéről sem. A stadionépítés engedélyeztetés alatt áll, és a finanszírozás megszervezésén dolgozunk.

Az FTC Labdarúgó Zrt. eladását nem tervezzük, az ezzel kapcsolatos híresztelések minden alapot nélkülöznek, mint ahogyan azon híresztelések is, hogy a Labdarúgó Zrt. tulajdonosi szerkezete megváltozott volna.” – szól a kommüniké. A Ferencváros napi ügyeit jelenleg az osztrák Alexander Gerstl irányítja.

A Fraditól a vezetőkön kívül több játékos is távozik, nem tartanak igényt Rafa Wolfe-ra és Jason Morrisonra sem, Ahmed Adnannak pedig e-mailben mondtak fel. Elhagyja a csapatot Megyeri Balázs kapus is, aki a görög Olympiakoszhoz igazolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik