Foci

Maradona: Megérdemeltük, azt csináltuk amit megbeszéltünk

Az argentin szövetségi kapitánynak tetszett, amit látott Dél-Korea ellen.

Ahogy arról élő közvetítésünkben beszámoltunk, az argentin válogatott magabiztos játékkal, Gonzalo Higuaín triplájának köszönhetően nyertek 4-1-re a B csoport csütörtöki játéknapján. Az isteni Diego a meccset követően érthetően elégedett volt övéi teljesítményével.

„Nagyszerű munkát végeztek a játékosok a pályán. Mindent betartottak, amit a meccs előtt megbeszéltünk. Hálásak, amiért Argentína mezét viselhetik és ez ma megmutatkozott. Boldog vagyok és már megnyugodtam. A meccs nagy részében mi domináltunk, teljesen megérdemelt a győzelmünk. Már Nigéria ellen is megmutattuk mire vagyunk képesek, ma pediga lehetőségekkel is éltünk. Martin Demichelis hibája volt az egyetlen pontja a mérkőzésnek, amelyet nem mi irányítottunk. Sokkal jobbak voltunk az első meccshez képest és tovább fogunk fejlődni. Jó úton haladunk és nem törődünk azzal, mik történnek a többi csoportban. Megvolt a lehetőségünk, hogy a saját játékunkat játsszuk a koreaiak ellen, csak akkor tudtak zavarba hozni minket, ha mi hibáztunk” – nyilatkozta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Diego Maradona.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.