Foci

Gallas Torinóba igazolhat

A francia hátvédet a Juventus szeretné Olaszországba csalogatni.

A Serie A-ban idén a várakozások alatt szereplő Juventus szeretné megszerezni az Arsenal francia hátvédjét. William Gallas szerződése lejár június 30-án, s mivel a hosszabbításról nem tudott megállapodni a londoniakkal, szabadügynökké válik. A The Mirror úgy értesült, a Juventus kétéves kontraktust ajánlott a középső védőnek.

A 33 esztendős Gallasnak az Arsenal csak egyéves hosszabbítást ajánlott, ezt a francia nem fogadta el. A herce-hurca a Paris SG, a Roma és a Juve érdeklődését is felkeltette, s immár a torinóiak állnak a legközelebb ahhoz, hogy a vb-n – egy apróbb sérülése miatt – a Mexikó elleni találkozót valószínűleg kihagyó, Gallast a magukénak tudják.

A Celtic által megkörnyékezett Sol Campbell és Gallas távoztával az Arsenalnak – az ifisták mellett – csupán két bevethető középső hátvédje marad, Thomas Vermaelen és Johan Djourou.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.