Foci

Di Maria hamarosan a Real Madridé

30 millió euró fejében cserélhet klubot az argentin szélső.

Napokon belül hivatalos lehet a világbajnokságon tartózkodó labdarúgó átigazolása, mivel a hírek szerint a Real Madrid megegyezett Ángel Di Maria eddigi klubjával, a Benficával. A 22 éves játékos részéről valószínűleg nem lesz akadálya a transzfernek, 5 éves szerződést írhat alá, évi 2 millió eurós fizetéssel.

A portugál klub korábban 40 millióra taksálta játékosa értékét, állítólag ezt sikerült 30 millió euróra csökkenteni a királyi gárdának. Di Maria korábban olimpiai bajnokságot nyert Pekingben, miután a döntőben az ő góljával győzték le Nigéria csapatát. Az eddigiek alapján Maradona is kezdőként számol vele a világbajnokságon szereplő csapatában.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.