Foci

McCabe máris reagált: nem adja el a Fradit

A Ferencváros angol tulajdonosa reagált a Baráti Kör közleményére.

Az angol Kevin McCabe közleményének teljes szövege:

“Teljes részletességgel tudomással bírok a Ferencváros szakmai és gazdasági menedzsmentjében történt változásokról, és teljes mértékben megbízom Alexander Gerstl és a szakmai igazgató, Prukner László urak szakértelmében és lojalitásában, és biztosan tudom, hogy a Ferencváros menedzsmentjében és szerkezetében szükséges változásokat jól fogják megszervezni és végrehajtani. Az új menedzsment várhatóan június 23-án bemutatásra kerül, és azonnal megkezdi működését. A fejlesztéseket elsősorban az alaptevékenység, azaz a labdarúgás területére koncentráljuk, de nem feledkezünk meg a stadion ügyéről sem. A stadionépítés engedélyeztetés alatt áll, és a finanszírozás megszervezésén dolgozunk.

Az FTC Labdarúgó Zrt. eladását nem tervezzük, az ezzel kapcsolatos híresztelések minden alapot nélkülöznek, mint ahogyan azon híresztelések is, hogy a Labdarúgó Zrt. tulajdonosi szerkezete megváltozott volna. Lehetőséget látunk azonban a későbbiekben szakmai befektető bevonására, a befektető kiválasztásakor az esetleges magyar szakbefektetőt természetesen előnyben részesítjük.

Az új menedzsmentet sajtótájékoztató keretében kívánjuk bemutatni.

Bízom benne, hogy a változások a Labdarúgó zRt. gyors fejlődését fogják szolgálni, és a csapat öregbíteni fogja a magyar labdarúgás és a Fradi jó hírnevét. Hajrá Fradi!

Kevin McCabe”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az FTC Baráti Kör nemtetszését fejezte ki a klub vezetésében történt változások miatt. McCabe valószínűleg erre a nyilatkozatra válaszolt közleményével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik