Foci

Egymeccses eltiltás Cahillnek!

Pim Verbeek ausztrál szövetségi kapitány szerint egymeccses eltiltásnál semmiképpen sem "érdemel" többet kiállított játékosa, Tim Cahill.

Hamarosan döntés születik Tim Cahill ügyében, eldől, hogy a németek ellen kiállított ausztrál egy vagy két mérkőzésre szóló eltiltást kap-e Bastian Schweinsteiger elleni szabálytalanságáért.

Amennyiben a “maximális” büntetést kapja, csapata erejét tekintve könnyen meglehet, többet már nem is léphet pályára a dél-afrikai világbajnokságon. Az ausztrálok azonban abban bíznak, hogy a támadónak csak a következő, szerbek elleni találkozót kel kihagynia, miután nem követett el durva szabálytalanságot, ezt később állítólag maga a sértett, Schweinsteiger is megerősítette.

“Egymeccses eltiltásnál nem ér többet a dolog” – mondta Pim Verbeek ausztrál szövetségi kapitány. “Többször is visszanéztem az esetet, és a piros lapot szigorú döntésnek tartom, hiszen a vb-n akadt több keményebb belépő is, s azok után csak sárga lap járt. Cahill ütemet tévesztett, nem akart sérülést okozni, ezt azért illene figyelembe venni” – tette hozzá a tréner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik