Foci

United-Hamburg tusa Ballackért?

A Hamburg is beszállt a Ballackért folyó versengésbe.

A Bild információi szerint az elmúlt idényben egy kicsit az elvárások alatt teljesítő HSV is beszállna a német válogatott középpályásért folyó vetélkedőbe. A Chelsea együttesénél nemkívánatossá vált Michael Ballack aláírásáért egyre nagyobb a tülekedés Európában és Németországban egyaránt.

Hétvégén a Manchester United szakmai stábja is jelezte, hogy látnának fantáziát az ingyen igazolható futballistában. A United ezzel nincs egyedül, hisz a németet korábban edző Jose Mourinho Madridba is meghívná a játékost, de a portugál korábbi klubja, a BL-győztes Inter is figyelemmel követi a világbajnokságot sérülése miatt kihagyó futballista sorsát.

A Bundesliga-csapatok közül a Wolfsburg jelentkezett elsőként. A 2009-es bajnokot a Leverkusen követte, ám a Ruhr-vidékiek azt is kinyilvánították, hogy nem hajlandóak kifizetni Ballack német viszonylatban kiugróan magas éves fizetését. A 33 éves játékos Londonban heti 110 ezer fontért játszott, a Hamburg ugyanakkor tisztában van vele, hogy ekkora érdeklődés mellett ennél kisebb gázsiért a futballista nem fog hazatérni Németországba.

Az északiak így egyik fő pártfogójuk, a milliárdos Klaus-Michael Kuehne segítségét kérik, amennyiben vállalja Ballack fizetésének a felét, a klub kigazdálkodja a másik részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik