Foci

Törökországba megy az Inter szélsője

A Besiktas 7.3 millió euróért vette meg Ricardo Quaresmát aki három évre írt alá.

A török klub vasárnap a hivatalos honlapján jelentette be az átigazolás tényét.

A portugál válogatott játékost több csapat is megkereste Spanyolországból, Németországból és hazájából is, azonban ő végül a török bajnokság negyedik helyezettjét választotta.

Quaresma 2008-ban 18.6 millió euróért szerződött Milánóba, azonban nem tudta magát beverekedni az Interbe, mindössze 24 meccsen lépett pályára a kék-feketéknél. A szélső három évre írt alá a török sztárklubhoz.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.