Foci

Ballackot a Leverkusen is vinné

A vb-ről lemaradó középpályást egykori együttese is szívesen foglalkoztatná.

Azok után, hogy a Chelsea nem újította meg a június végén lejáró szerződését, Michael Ballack válogathat az ajánlatok között. A Wolfsburg és a Real Madrid után egykori egyesülete, a Bayer Leverkusen is jelezte, látna fantáziát a veterán harcosban. A Ruhr-vidékiek azonban sokat nem tudnának áldozni a játékosra.

A világbajnokságról sérülése miatt lemaradó középpályás 1999 és 2002 között játszott a BayArenában, a 2002-es idényben három ezüstérmet nyert a leverkuseniekkel (majd a válogatottal a világbajnokságon is második lett). A Bayer vezetősége azonban azt is nyilvánvalóvá tette, a játékos csakis akkor lehet az övék, ha kevesebbért is hajlandó játszani.

„Nem csinálunk titkot abból, hogyha egy Ballack kaliberű, s egykor a csapatunkba tartozó futballista kerül a piacra, azt átgondoljuk” – árulta el Rudi Völler, a Bayer sportigazgatója. „Ballack nagyszerűen teljesített, amikor nálunk játszott, s mindvégig kapcsolatban maradtunk. Egy szerződésnek viszont csak akkor van esélye, ha a londoni fizetése egy részéért is hajlandó hozzánk jönni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik