Foci

Tovább erősítene a Loki

Kabát Péter megszerzése után újabb játékosokra fáj a foguk a hajdúságiaknak.

A debreceniek sportigazgatója a klub hivatalos honlapján beszélt a magyar bajnok terveiről. “Vannak kiszemeltjeink, akik esetleg nálunk folytathatják és olyan labdarúgók, akiket szívesen látnánk, de a felek álláspontja egyelőre távol áll egymástól. Nem titok, hogy több poszton is erősítenénk. Belső védőink sajnos sokszor sérüléssel bajlódtak az elmúlt idényben, ezen a poszton szeretnénk egy minőségi játékossal erősíteni. Egy irányító, támadó típusú középpályást is keresünk, aki nemzetközi rutinnal rendelkezik, illetve tervezzük még egy-két csatár leigazolását.” – mondta el Dr. Bartha Csaba a dvsc.hu-nak.

A sportigazgató szerint sok szempontot figyelembe kell venni az igazolásoknál, de szeretnék, ha a Loki BL-selejtezőjének idejére már egy versenyképes keret állna rendelkezésre. Ugyanakkor emlékeztetett, hogy a tavalyi évben az utolsó átigazolási napon három meghatározó játékost is szereztek.

A debrecenieket Rudolf Gergely és Feczesin Róbert is elhagyja, előbbi a Genoába igazol, utóbbi visszatér a Bresciához. A távozó támadók pótlására a Loki már leigazolta Kabát Pétert az Újpesttől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik