Foci

Többen is elhagyhatják a Vidit

A magyar bajnoki ezüstérmesnél megnevezték a távozókat.

Farkas II Balázs, Nenad Filipovics, Demjén Gábor és Présinger Ádám is távozhat csapatától a Videoton FC honlapjának hivatalos tájokoztatása szerint. A fehérvári klub második helyen végzett a bajnokságban, így jogot szerzett az Európa Ligában történő indulásra. Dr. Mezey György vezetőedző több játékosa szolgálataira nem tart már igényt a következő szezonban, míg Farkas II esetében nem sikerült megegyezniük a játékjogot birtokló Dinamo Kijevvel, így az eddig kölcsönben Fehérváron szereplő játékos sem marad a csapatnál.

“Nem titok, hogy Alves után több külföldi egyesület is érdeklődik, ám eddig megegyezés egyikkel sem született. Ugyanakkor azt is elárulhatom – erről többször is beszéltünk a bajnokság végén -, hogy Farkas II klubjával, a Dinamo Kijevvel nem sikerült megállapodnunk, még azt sem tudtuk elérni, hogy némileg csökkentsék az érte kért összeget, így ezt a kérdést lezártnak tekintem: Balázst nem tudjuk itt tartani. Nem kívánom a továbbiakban foglalkoztatni az MTK-ban kölcsönben volt Nenad Filipovicsot, s ugyanezt kell mondjam Demjén Gáborral kapcsolatban is. Présinger Ádámot mindenféleképpen kölcsönbe szeretném adni, mert jelenleg nem tudunk neki megfelelő mennyiségű lehetőséget biztosítani.” – tájékoztatott dr. Mezey György a Videoton hivatalos honlapján.

Az érkezőket tekintve a Vidi eddig mindössze Mladen Bozovics kapust szerezte meg, de több játékos esetében is zajlanak a tárgyalások. Az átigazolási piac augusztus 31-ig tart nyitva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik