Foci

Maradona három csatárral kezd majd

Az argentin válogatott bombaerős keretéből összeállítani a kezdőcsapatot nem egyszerű feladat. Jelek már látszanak a megoldásra.

Diego Maradona fiai egymás közötti meccsel készültek szerdán, ennek kapcsán sajátos csapatépítő tréninggel is előálltak.

2-0 és 1-0 lett a két meccs végeredménye, Higuan, Mascherano, illetve Aguero szerezte a gólokat. A csapathoz közel állók, valamint az újságírók már összeállították azt a csapatot, amellyel valószínűleg feláll majd a csapat a Nigéria elleni szombati találkozón.

A kapuban várhatóan Sergio Romero kezd, előtte Heinze, Demichelis és Samuel lesznek a védők. A középpálya a Jonas Guiterrez, Angel di Maria, Mascherano, Veron négyessel fut majd, míg elől három csatár, Messi, Higuan és Tevez rohamoz majd.

Diego Maradona eddig 107 játékost próbált ki azóta, mióta kinevezték szövetségi kapitánynak. Sokan bírálták, amiért legalább Cambiasso és Zanetti kimaradt a keretből.

Heinze mindenesetre bizakodó: “Mindannyian rendben vagyunk, nincs semmi problémánk, maximálisan felkészültünk a tornára, és ezt látni is fogja mindenki Nigéria ellen” – tette helyre a kételkedőket a védő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik