Foci

Mezey György marad a Vidi edzője

Dr. Mezey György marad a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője. Még nem tudni, mennyi időre kötelezte el magát.

A bajnokságban második helyezett székesfehérvári együttes Lothar Matthaus helyett, némileg kényszerűségből nevezte ki Mezeyt az előző szezon megkezdésekor. Az együttműködés az elért eredményeket látva sikeres volt, ezért megszülethetett a megegyezés a 2010-11-es szezonra is.

– A bajnokság vége óta folyamatosan tárgyaltam a tulajdonosi körrel, mert pontosan meg akartam ismerni a vezetés további, rövidebb és hosszabb távú terveit – mondta dr. Mezey György a vidi.hu oldalnak. – Ugyanakkor szerettem volna, ha ők is figyelembe veszik a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett lehet egy nemzetközi szinten is helytállni képes csapatot összerakni.

Miután ezeket a feltételeket megteremtették és mindannyian úgy látjuk, hogy a tervek reálisak, a kérdést, amely arra irányult, hogy az én irányításom mellett folytatódik-e a szakmai munka a klubnál, lezártuk. A szakmai stáb az eddigi összetételben dolgozik tovább, az edzések hétfőn, június 14-én indulnak. Hogy mik a tervek? Folytatni a felfelé ívelő szereplést, illetve nemzetközi szinten minél jobban „beásni” magunkat az erősebb csapatok közé – mondta az egykori szövetségi kapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik