Foci

Ukrán hátvédet vinne a Bayern

A német BL-döntős a Barcelona „jegelt” futballistáját venné meg.

A nagycsapatok közül a talán leggyengébb védelemmel rendelkező Bayern szeretné megerősíteni hátsó alakzatát – a bajorok a szent ügy érdekében felvették a kapcsolatot a spanyol bajnok Barcelonával. Amennyiben a katalánok rábólintanak, az ukrán Dmitro Csigrinszkij a németeknél folytatja pályafutását.

A Catalunya Radio beszámolója alapján a Bayern nyáron ajánlatot tesz a középső védőért; a németek a vezetőedző Louis van Gaal külön kérésére tüsténkednek a Barcelona háza táján, a holland szakvezető ugyanis meg van győződve arról, hogy az ukrán annál lényegesen többre képes, mint amit a gránátvörös-kékeknél mutatott.

Csigrinszkij 2009-ben, friss UEFA-kupa-győztesként szerződött Barcelonába, a Sahtar futballistája azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Jó kezdés után kiszorult a kezdőcsapatból, s jobbára a cserepadot koptatta.

A Barcelona hajlandó lenne megválni a futballistától, amennyiben egy jó ajánlattal kecsegtetik – ez nyilván nem lesz annyi (25 millió euró), mint amennyit a spanyolok költöttek tavaly. A Bayernnek ugyanakkor igyekeznie kell, hisz a Manchester United, a Chelsea és az Arsenal is figyelteti a futballistát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik