Foci

Toni Genovában köthet ki

A hányatott sorsú világbajnok támadó az észak-olaszoknál folytathatja pályafutását.

Az elmúlt idényben előbb a Bayern padján csücsülő, majd a Románál magára találó, ám a szezon végére ismét formán kívül kerülő langaléta csatárra a bajor és a római klub sem tart igényt. A Roma vezetősége sokáig vacillált, ám végül az olaszhoz hasonló hullámvölgyön áteső brazil Adriano „reaktiválása” mellett döntött.

Luca Toni azonban annál jobb csatár, hogy csapat nélkül maradjon, s a világbajnokságról is lemaradó futballistának a jelek szerint segítő kezet nyújt a Genoa. A „Grifoni” sportigazgatója, Stefano Capozucca ugyanis bejelentette, Toni jövő héten csatlakozik a csapathoz.
„Azt hiszem, napokon belül megtaláljuk a megoldást” – árulta el Capozucca az olasz hírügynökségnek (ANSA). „Ha hétvégén nem sikerülne, majd megegyezünk jövő hét elején.”

A genovaiak elnöke, Enrico Preziosi korábban már méltatta a labdarúgót, hangsúlyozva, hogy szerinte a 33 éves támadó akár a klubtól tavaly nyáron Milánóba távozó argentin Diego Militónál is többre lehet képes.
„A tárgyalások vége felé járunk. Már csak a részleteken kell csiszolni” – így Preziosi. „A bejelentés napját még nem tudom elárulni, ahhoz még korán van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik