Foci

Nem csak Messi veszélyes Nigéria szerint

Nigéria nem asszisztálna a világbajnokságon, ugyanakkor a közvélemény figyelmeztet, az első meccs nem csak Messiről szól.

Nigéria-Argentína mérkőzést rendeznek szombaton a dél-afrikai világbajnokságon. A Szuper Sasok szeretnének szépen bemutatkozni, ehhez azonban nem csupán Messit kell kikapcsolniuk.
„Messi ugyanolyan játékos, mint a többi. Fantasztikus focista, tiszteljük őt, de a tiszteletet mi is elvárjuk” – mondta Yakubu Aiyegbeni, az Everton játékosa. „Nem Messire, hanem Argentínára figyelünk, mert nagyon jó csapat.”

Lars Lagerback szövetségi kapitányt Mikel sérüléséről kérdezték, amely nem jött jól a csapatnak.
„Természetesen mi is azt szeretnénk, ha a legjobb játékosokkal állhatnánk ki. Nagyon vártam Mikelt, fantasztikus szezont futott a Chelsea-vel, de a foci már csak ilyen, minden csapat szenved a sérülésektől.

Ez egy nagyon hosszú szezon volt sokaknak, sajnos, az ő operációja után kiderült, nem tud velünk lenni.” – mondta a svéd, aki első győzelmét aratta a múlt héten a nigériaiak kispadján Észak-Korea ellen (3-1).

Szerinte a játékosok az elmúlt héten remek munkát végeztek, keményen dolgoztak, és már nagyon várják a dél-amerikaiak elleni rajtot.

Joseph Yobo, az Everton játékosa szerint lelkileg hatalmas lökés volt számukra a kétgólos győzelem, ráadásul egy kiváló erőfelmérő, hiszen Dél-Koreával is játszanak a csoportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik