Foci

Fülöpöt olasz klub vinné

A magyar válogatott kapusát a Serie A egyik középcsapata szeretné megszerezni.

Nem kizárt, hogy a nyáron Fülöp Márton nemcsak klubot, hanem országot is cserél. A kapust az Udinese figyelteti, s több mint valószínű, hogy az akut kapusproblémákkal szembesülő olaszok megpróbálják majd leigazolni a magyart. Fülöpnek ugyanakkor Angliából is vannak ajánlatai, a West Bromwich és az Ipswich is megkereste.

Az Udinese számára viszont sürgős minél hamarabb rendezni a „kapuskérdést”: hálóőre, a szlovén Samir Handanovic ugyanis nagy valószínűséggel odébbáll, s a friuliak az idény végefelé a Manchester Citynél kölcsönben szereplő Fülöpöt szeretnék megszerezni a szlovén helyett.

A Journal Live szerint az olaszok hamarosan megkeresik a Sunderland vezetőségét. A 27 esztendős magyar 2007 óta nem tudta kivívni a helyét az angoloknál annak ellenére, hogy amikor szerepelt, nem volt rá különösebb panasz.

„Még két év hátravan a szerződésemből, ám úgy tűnik, hamarabb távozom” – értékelt a magyar. “Minden alternatívára nyitott vagyok, akár Angliából, akár a csatornán túlról keresnek, állok elébe – szeretnék minél többet játszani. A jövőm alighanem a világbajnokságot követően dől el.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik