Foci

Barrios Milánóba tart

A Milan változtatott érdeklődésén – a Dortmund paraguayi támadója a lombardok új célpontja.

A korábban a Wolfsburg csatára, a bosnyák Edin Dzeko iránt elkötelezettnek tűnő Milan feladta a német klubbal folytatott huzavonát, s bejelentkezett a Borussia Dortmund paraguayi csatáráért. A dél-amerikai válogatottban nemrég bemutatkozó argentin születésű Lucas Barrios ára megközelítőleg annyi mint a bosnyáké.

A Bild úgy értesült, a Klaas-Jan Huntelaar produkciójával elégedetlen, ám Dzeko 40 millió eurós kivásárlási árát sokalló milánói klub már felvette a kapcsolatot a Ruhr-vidékiekkel. Az olaszokra valószínűleg komoly alkudozás vár, mivel a német lap szerint a dortmundiak 30 millió eurót szeretnének a futballistáért.

A 25 éves Barrios tavaly nyáron szinte bagóért lett a németek játékosa – a chilei Colo-Colo 4.2 milliós vigaszdíjat kapott – s megvétele telitalálatnak bizonyult: a paraguayi állampolgárságot nemrég magkapó csatár 19 gólt ért el a bajnokságban, s ezzel a Bundesliga harmadik legeredményesebb támadójának bizonyult.

Barrios a vb-n is csilloghat: első három válogatottbeli mérkőzésén három gólt szerzett, azaz egyelőre tartja a remek gól/meccs átlagát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik