Foci

A Liverpool visszarendelte Németh Krisztiánt

A Liverpool hivatalos levélben rendelte vissza Németh Krisztiánt az AEK Athén csapatától. Hogy ez mit jelent, még nem tudni pontosan.

A hírt a pepsifoci.hu portál hozta nyilvánosságra, majd nem sokkal később megszólalt a futballista menedzselését végző CMG társtulajdonosa, Pataky Tibor is.

– A Liverpool valóban jelezte írásban, hogy Németh Krisztiánnak július 1-jén Liverpoolban kell edzésre jelentkeznie, de ugyanígy tettek a jelenleg Córdobában kölcsönjátékosként szereplő Simon András esetében is. Nem tudni, hogy mindez mennyire van összefüggésben az edzőváltással, valószínű, hogy Benítez maradása esetén is ez lett volna a menetrend.

Mindez érzékenyen érinti azonban az AEK Athén vezetőit, akik mindenképpen szeretnék megtartani Németh Krisztiánt, és azt szerették volna, ha már velük kezdi el a felkészülést. Erre most nem nyílik lehetőség, de Krisztián jövője amúgy is nyitott kérdés, melynek megoldásában nem segít a Liverpoolban kialakult helyzet.

Nem titok, hogy van több európai klub is, amely mind Németh, mind Simon iránt érdeklődik, de amíg Liverpoolban nem mondanak véglegeset velük kapcsolatban, illetve nem nevezik ki azt a személyt, aki dönthet, addig nem tehetünk mást, mint várakozunk.

Simon Andrásnak új szerződést kínált a Liverpool, de erről is csak júliusban lesz lehetőségünk egyeztetni az angolokkal – mondta Pataky a pepsifoci.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik