Foci

Torrest szeretné a Barcelona

Azok után, hogy megszerezte David Villát, a Barcelona Fernando Torrest csábítja.

A Barcelona nem tesz le arról, hogy a „teljes spanyol válogatottat” a Camp Nouba csábítsa. A katalán klub az Arsenallal harcol Cesc Fabregas játékjogáért, a Valencia David Silva és Juan Mata miatt aggódhat, de a Liverpool is elveszítheti egyik legjobbját – a 2009-es BL-győztes ugyanis Fernando Torres játékára is igényt tart.

A spanyol válogatott támadó jövője kérdésessé vált azzal, hogy Rafael Benitez csütörtökön lemondott tisztségéről – nyilván továbbra is az angolok egyik legmegbecsültebb futballistája maradna, kérdés, hogy egy új edzővel hogyan tudna együtt dolgozni?

A katalán klub már korábban is érdeklődött a csatár iránt, ám konkrét ajánlattal nem kereste meg a liverpooliakat. Torres felé a Chelsea is mozdult, ám a londoniak inkább a katalánoknál egyre feleslegesebbé váló Zlatan Ibrahimovicra pályáznak.

A 26 esztendős Torres 2007-ben 30 millió euróért érkezett az Anfieldre (mára jóval megnőtt az értéke); ennyi pénz a barcelonai Sport napilap szerint – már aligha van a barcelonai kasszában; a szőke támadó abban az esetben lehetne megszerezhető, ha a spanyolok előbb túladnának Ibrahimovicon, a svédet jelenleg 50 millióra becsüli a Barca vezetősége. A Chelsea ennyit valószínűleg nem fizetne ki a nyurga támadóért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik