Foci

Sportos segítség az árvízkárosultaknak

A Fradi-szurkolók a gátakon segítenek a bajba jutottaknak, az úszószövetség pedig az Európa-bajnokság jegybevételének ötven százalékával támogatja az árvízkárosultakat.

Az Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége 50 fős buszt szervez a hétvégére meghirdetett árvízi védekezéshez. A drukkerek vasárnap reggel kelnek útra, a célállomás ugyanakkor egyelőre nem ismert, hiszen akár szombat este is változhat a helyzet, és mindenképp olyan településre szeretnének menni segíteni, ahol valóban nagy szükség van az élőerőre. A busztársaság csak az üzemanyag és az autópálya-matrica árát kéri, így fejenként mintegy 1500 forint lesz az útiköltség, közölték a szervezők, akik kérik, hogy gumicsizmát és élelmet mindenki vigyen magával.

A találkozó vasárnap fél hétkor lesz a népligeti Szöglet söröző előtt. A Magyar Úszó Szövetség anyagilag támogatja a rászorulókat: a MÚSZ árvízkárosultak javára ajánlja fel az augusztus 4. és 15. között esedékes, magyarországi úszó-Európa-bajnokság jegybevételének ötven százalékát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik