Foci

Joe Cole az Arsenallal tárgyal

Az angol sajtó biztosra veszi, hogy a szélső az Arsenalhoz igazol. A Tottenham menedzsere, Harry Redknapp szerint kifogták előlük az aranyhalat.

Joe Cole szerződése nyáron lejár a bajnok Chelsea-nél, s a londoni klub jelezte, hogy nem hosszabbítja meg az angol válogatott futballista kontraktusát. Bár korábban a Manchester United és a szomszédvár Manchester City is felmerült a játékossal kapcsolatban, úgy tűnik, Cole csak klubot vált, várost nem.

Kedden az angol nemzeti csapat szűkített keretébe is beválogatott játékos képviselői asztalhoz ültek az Arsenal vezetőivel, s álláspontjaik közeledtek: mindkét fél érdeke, hogy még a világbajnokság június 11-i rajtja előtt megegyezzenek. A „megoldást” a játékost szintén leigazolni szándékozó Tottenham szakvezetője, Harry Redknapp kotyogta ki a sajtónak.

„Úgy tűnik nekem, valaki kifogta előlünk az aranyhalat – az idei legjobb szabadon igazolható játékos elkötelezte magát” – árulta el Redknapp a BBC Radio 5 “Live” műsorában. „Nem tudom, pontosan melyik egyesület az, de az biztos, hogy a szerencsés nem a Tottenham. Nagy tisztelője vagyok Joe-nak, és készen álltunk a fogadására, ám minden jel arra utal, hogy már elkelt.”

A Cesc Fabregast minden bizonnyal elvesztő Arsenal nagyot léphet az angol futballista megszerzésével, hisz a spanyolért kapott nem kevés pénzből tovább erősíthetik csapatukat úgy, hogy egy poszton máris jelentőset javultak. A londoniak valószínűleg aktívak lesznek a piacon: Wengernek korábban közel 40 millió fontot ígértek játékosvásárlásra, ehhez jöhet még a Fabregasért kapott összeg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik