Foci

Krasics egyre közelebb Torinóhoz

A szerb játékos ügynöke szerint a Juventus vezeti a futballistáért versengők listáját.

Vlado Borozan, a CSZKA Moszkva csapatát erősítő Milos Krasics ügynöke kedden bejelentette, hogy a játékost megkereste a Juventus, s a torinóiak érdeklődését örömmel veszik. A középpályás korábban a Manchester United és a Bayern csapatánál is felmerült, ám mindkét klub másképp oldotta meg az erősítést.

A bajoroknál Krasics abban az esetben léphetett volna képbe, ha Franck Ribéry elköszön (a francia végül hosszabbított), míg az angolok inkább fiatalabb futballisták (például a szintén szerb Zoran Tosics) előtérbe helyezésével erősítenék középpályájukat.

A Juventus érdeklődése viszont komolynak tűnik, hisz a torinói klubnak Pavel Nedved visszavonulása óta nincs igazi balszélsője – a szerb pedig éppen az.
„Milos ha választhatna, elsősorban az olasz vagy a spanyol labdarúgást választaná, így a Juventus jelentkezése nagy lehetőséget nyújthat” – árulta el az ügynök a Calciomercato.itnek. „Ám még sok a kérdőjel, és kevés a válasz, tény, hogy a világbajnokság alatt is sok minden változhat. Valószínűleg a CSZKA vezetősége is erre vár.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik