Foci

A Stuttgart megvásárolta Molinarót

A svábok szerződést ajánlottak a kölcsönben náluk játszó olasz védőnek.

Az elmúlt idény felét kölcsönben a Bundesligában teljesítő Cristian Molinaro keddtől hivatalosan is a Stuttgart játékosa, a VfB vezetősége ugyanis megegyezett a játékossal és a Juventusszal is – Molinaro 2014-ig aláírt a sváb klubhoz. A futballista is szorgalmazta a klubváltást, míg a torinóiak könnyen elengedték védőjüket.

A Juventus színeiben olykor hajmeresztő megoldásokat választó szélső védőnek jót tett az éghajlatváltás – télen érkezett Németországba, és rövid időn belül a VfB egyik legjobbjává vált, a 26 esztendős labdarúgó 17 mérkőzésen lépett pályára új együttesében.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült magunkhoz kötnünk Molinárót. Rendszerint meglepő, ha a Juventus egy játékosa a Bundesligában köt ki, Cristian azonban a bajnokság egyik legjobb védőjének bizonyult, és nagyszerűen beilleszkedett” – örvendezett a klub honlapján Jochen Schneider sportigazgató. „Ő a csapat egyik vezéregyénisége, és komoly szerepe volt abban, hogy az idény második felét nézve a VfB volt a liga legjobbja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik