Foci

Dárdai újabb egy évre aláírt a Herthánál

Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a német labdarúgó Bundesliga első osztályából kiesett Hertha BSC-nél Dárdai Pál.

A 34 éves, magyar válogatott futballista kedden írta alá a megállapodást. “Tapasztalatával és hozzáállásával nagyon fontos része az új csapatunknak” – mondta róla a berlini gárda új vezetőedzője, Markus Babbel.

Dárdai mostani szerződése június 30-ig szól, ez azt irányozta elő, hogy a játékos ősztől két évig még az amatőröknél folytatja és párhuzamosan megkezdi az edzői munkát. A kieséssel azonban új helyzet állt elő, a csapattól többen távoztak, így Dárdaira továbbra is a profik között lesz szükség.

A középpályás 1997 januárjában öltötte magára először a kék-fehérek mezét, és azóta a mérkőzések számát tekintve a klub történetének rekordere lett.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.