Foci

Madridban kopogtat a Liverpool

Az angolok a friss Európa Liga-győztes Atletico Madrid játékosára hajtanak.

A Liverpool szakvezetője Rafa Benitez az Atletico Madrid szélsőjét szeretné megszerezni. A portugál Simao Sabrosa ára mintegy tízmillió euró, s a spanyol edző ezt az összeget nem sajnálja, elsősorban a portugál nemzetközi porondon mutatott teljesítménye győzte meg. Sabrosa a Liverpool elleni elődöntőben is ficánkolt.

A vörös csapat híján van igazán jó szélsőknek – Babbel játéka lényegesen többet ígért pár éve, Kuyt pedig inkább szükségmegoldás ezen a poszton: a darabos holland elsősorban második ékként jó –, a Daily Star információi szerint a csapat Sabrosa leigazolásával épp ezt a hiátust szeretné orvosolni.

A portugál válogatottban 79 mérkőzésen 21 gólt szerző futballista már többször is kifejtette, hogy szeretné kipróbálni magát Angliában, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.
„A Liverpool érdeklődéséről most hallok először” – árulta el. „Ugyanakkor tudom, hogy az Atlético az eladásomon fáradozik, s ha már mennem kell, érdekes lenne a Premier League-ben próbálkozni. Egyelőre azonban a világbajnokság mindent háttérbe szorít, s azért ne felejtsük, a szerződésem még egy évig Madridhoz köt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik