Foci

Manchesterbe mehet a Barcelona játékosa

Az angolok 21 millió fontot ajánlanak a katalánok védekező középpályásáért.

A Manchester United szakvezetője, Alex Ferguson 21 millió fontot szán a barcelonai Yaya Toure megszerzésére. A United középpályája a legutóbbi idényben távolról sem volt tökéletes, a Camp Nouban kevés lehetőséget kapó elefántcsontparti futballista érkezése ugyanakkor masszívabbá tehetné a csapat középpályás védekezését.

A United idén távolról nem volt olyan meggyőző középpályán mint korábban, Owen Hargreaves sérülése, illetve Michael Carrick és Anderson formahanyatlása miatt olykor akadozott a „gépezet”. A barcelonai Sport viszont úgy tudja, Ferguson bejelentkezett a 27 éves játékosért – s mivel Josep Guardiola nem számol az afrikaival, 30-35 millió euróért valószínűleg elengedné.

A posztján a világ egyik legjobbjának tartott Toure a 2009-2010-es idényben hátrébb került a Barcelona rangsorában, a helyén elsősorban Busquets kapott lehetőséget. Az afrikai labdarugó már korábban is bejelentette, hogy távozna, s az aláírásáért versengő angol klubok még a világbajnokság előtt szeretnék megszerezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik