Foci

Dzeko Angliában tárgyal

A Wolfsburg bosnyák támadója Manchesterbe igazolna.

A legtöbb olasz klubbal, de a Real Madriddal és a Bayern Münchennel is összeboronált Edin Dzeko Angliában tárgyal. A bosnyák válogatott csatár a SkySports szerint könnyen a Manchester City alkalmazottja lehet, a korábbi kérők közül ugyanis csak a City hajlandó kifizetni a játékosért kért 35 millió fontot.

A Wolfsburg kispadját átvevő Steve McClaren szerdán elkottyantotta, hogy a játékos szerződésében van egy kiskapu, ami megengedi, hogy mintegy 45 millió euróért a játékos távozhasson. Bár a fenti említett klubokon kívül Angliából a Manchester United, a Chelsea és a Tottenham is érdeklődött, sokallták az összeget – a City viszont úgy tűnik, hajlandó lenne kifizetni a horribilis summát.

A Wolfsburg angol edzője ugyanakkor ragaszkodik a játékoshoz, s bevallása szerint igyekszik maradásra bírni a 24 éves futballistát.
„Edin Európa egyik legjobb támadója, és inkább őt választanám, mint az érte kapott összeget” – merengett McClaren. „A Wolfsburg nagy klub, komoly tradíciókkal, s komoly potenciállal.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik