Foci

Ribery hosszabbít Münchenben

A francia rekordösszegű fizetést kap, amiért meggondolta magát.

Úgy tűnik, pont kerül az elmúlt évek egyik leghosszabb átigazolási huzavonájának végére. A németországi hírek szerint Franck Ribery megegyezett a Bayern München vezetőségével, így a napokban aláírja 2011-ben lejáró szerződésének meghosszabbítását. Az új kontraktus újabb négy évig, 2015-ig kötné Münchenhez a futballistát.

A Bild információi szerint a 27 esztendős francia évi tízmillió eurót keresne a bajoroknál – ennyivel még senkit sem jutalmaztak a Bundesligában. A szélsőt az elmúlt két évben több klubbal is hírbe hozták.

A Real Madrid valóságos offenzívát indított érte (januárban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Florentino Perez már megegyezett a futballista ügynökével), míg a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United kivárt – s a Real kifulladása esetére tartogatta ajánlatát.

Csütörtökön Ribery képviselői, Alain Migliaccio és Jean-Pierre Bernes a csapat madridi szállásán találkozott Uli Hoeness-szel és Karl-Heinz Rummeniggével, és megtárgyalták a folytatás lehetőségeit. Úgy tűnik sikerrel jártak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik