Foci

Cáfol a Loki-elnök: a számba adták a vádakat

Szima Gábor szerint az egyik internetes oldalon megjelent cikk pusztán szóbeszédekre hagyatkozik.

Ahogy arról írtunk tegnap, az egyik internetes oldalon olyan cikk jelent meg, melyben Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke, egyben többségi tulajdonosa párhuzamot vont Berzi Sándor és a Loki játékosai ellen folytatott nyomozás között.

Mint ismert, a Videoton ügyvezetője egyben az UEFA fegyelmi bizottságának alelnöke is, Berzi azonban postafordultával kikérte magának az őt ért vádakat. Azokat a vádakat, melyekről kiderült teljesen alaptalanok, ugyanis Szima Gábor a dvsc.hu-nak elmondta, a szájába adták a rágalmazó szavakat.

„A cikk írója felhívott tegnap délelőtt, elkezdett beszélni arról, hogy sok ismerőse van Debrecenben, és részletezte, milyen pletykák keringenek. Erre azt válaszoltam, hogy ezzel nem szeretnénk foglalkozni, az állásfoglalásunk megjelent a hivatalos honlapunkon, mást nem kívánunk mondani az esettel kapcsolatban. Arra a felvetésre, hogy Berzi Sándor az UEFA fegyelmi bizottságának az alelnöke, azt mondtam: nem gondolom, hogy neki ehhez bármi köze lenne. Ezzel szemben megjelent egy pletykákra épülő írás, amely bejárta az egész magyar sajtót. A tegnapi nap folyamán az újságírótól többször ígéretet kaptam, hogy leveszik a cikket, sőt biztosítottak arról, írnak egy másikat, amelyben tisztázzák a helyzetet. Erre – az ígéretek ellenére – nem került sor. Sajnálatos, hogy egy újságíró különböző szóbeszédekre alapozva ír cikket, és az elképzelését, feltételezéseit a szenzáció kedvéért egy klubelnök szájába próbálja adni. A DVSC-TEVA média szereplésére eddig sem volt jellemző, hogy más klubok játékosaival, vezetőivel, edzőivel – de még a játékvezetőkkel sem – foglalkozott volna, és ezután sem kívánunk ezen változtatni” – idézi Szima Gábort a dvsc.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik