Foci

Tottit szidták az Inter játékosai örömükben?

Olasz lapok úgy tudják, hogy a milánói játékosok félreérthetetlen párhuzamot vontak a római keze és hátsó fertálya között.

Az olasz QS Sport internetes oldalán számolt be róla, hogy az Inter játékosai miközben a bajnoki címet ünnepelték, egy nem éppen szokványos molinót aggattak ki a nyitott tetejű buszuk oldalára.

A felirat a lap szerint arra hívta fel a figyelmet, hogy Francesco Totti, a Roma csapatkapitánya a szája helyett inkább egyéb testrésébe dugja az ujját – a Farkasok emblematikus figurája gólöröm gyanánt a szájába veszi hüvelykujját.

Egyes források tudni vélik, az üzenet azért született meg, mert az Inter öregjei kibékültek Mario Balotellivel, így vettek elégtételt a támadót állítólag rasszista jelzőkkel illető Tottin.

Mint ismert, az Inter az elmúlt hétvégén nyerte meg a Serie A küzdelmeit, miután idegenben 1-0-ra legyőzte a Siena együttesét. Sokáig úgy tűnt, a Chievót 2-0-ra legyőző Roma lehet a befutó, azonban Diego Milito második félidei gólja eldöntötte a bajnoki cím sorsát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik