Foci

Torres-Villa duó Barcelonában?

A Liverpool spanyol támadójáért tromfolnak a nagyok.

A Chelsea és a Barcelona is – a tétet egyre növelve – versenyt fut az Európa-bajnok spanyol támadóért. A londoniak 50 millió fontos ajánlattal kecsegtetik a vörösöket, míg a katalánok azon mesterkednek, hogy Fernando Torres mellett a Camp Nou-ba édesgessék a spanyol válogatott másik támadóját, David Villát is.

A Chelsea tulajdonosa, az orosz Roman Abramovics akár heti 190 000 fontos fizetést sem sajnálna a spanyoltól, amennyiben Anglián belül költözne, míg a Barcelona nem titkoltan árulja a svéd Zlatan Ibrahimovicot alig egy évvel azt követően, hogy 45 millió euróért és Samuel Eto’oért cserébe megszerezte Milánóból.

A The Sun úgy tudja, a spanyol bajnok fő aduásza az, hogy Torres Barcelonában ismét együtt játszhatna válogatottbeli társával, a Valenciától mintegy 40 millió euróért megvehető David Villával. Az angol lap Ibrahimovicot a Real Madriddal boronálja össze, a nyurga center a fővárosban ismét Jose Mourinho irányítása alatt futballozhatna, amennyiben a portugál elfogadja a spanyolok mind hevesebb ajánlat-ostromát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik