Foci

Barcelona: köszönet a szurkolóknak

A Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában 4-0-ra nyert a Valladolid ellen, ezzel megvédte címét. A szurkolók a játékosokat, a játékosok a szurkolókat éltették.

“Nem tudtak megállítani minket, ismét itt vagyunk a csúcson, és együtt ünnepelünk a világ legjobb szurkolóival” – mondta Xavi, aki először vette kezébe a mikrofont, s szólt a rajongókhoz.

Aztán sorban jöttek a többiek. Victor Valdés amondó volt: “Úgy nyertük meg ezt a címét, hogy a legnagyobb a riválisunkat előztük meg, és mindezt értetek, szurkolókért…”

A kapus után Andrés Iniesta ragadta magához a mikrofont és a szót, és ő is hálás volt a közönségnek. “A támogatásotok nélkül nehezebb lett talpra állnom a sérülésem után. Nehéz szezon volt ez a számomra, de nagyon szép lett a vége. Jövőre ismételünk”.

“Fejet kell hajtanunk a szurkolók előtt, miután végig melettünk voltak a szezon során, és csodálatos most velük ünnepelni a sikert” – mondta a csapat védője, Gerard Piqué.

A vezetőedző, Pep Guardiola sem feledkezett el a szutkolókról, miután köszönetet mondott a klub vezetőinek és a játékosainak. “Ez a siker a tietek, a világ legjobb szurkolóié, ezzel tartoztam nektek, miután jövő szombaton nem lehetünk ott, ahol szerettünk volna..” – utalt a vezetőedző a BL madridi döntőjére, amelyben a Bayern München és a Barcát elbúcsúztató Inter csap össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik