Foci

A City “kivásárolná” a Liverpoolt

A Manchester City a Liverpool két legjobbját akarja.

A Manchester City kész mindent megtenni annak érdekében, hogy magához édesgesse a Liverpool két legjobbját. Roberto Mancini Emmanuel Adebayort és Stephen Irelandet is felhasználná abban az ügyletben, amely során Steven Gerrard és Fernando Torres az Eastlandre kerülne. Az ár: 80 millió font.

A News of the World úgy értesült, hogy az utolsó pillanatokban elbukott BL-hely ellenére a City tovább erősítené keretét. Adebayor a hírek szerint nem érzi jól magát a manchesterieknél, míg Ireland annak ellenére nem került a kezdőcsapat közelébe, hogy tavaly a City legjobb játékosának választották. Mivel Adebayor ára nagyjából 30 millió, Irelandet pedig tízmillióra taksálják, a City mintegy 40 millióval toldaná meg ajánlatát.

A jókora financiális válságban lévő Liverpool valószínűleg elfogadja majd a nagyvonalú ajánlatot. Torrest ugyan a Chelsea is hívja: aligha ragaszkodik a liverpooli maradáshoz, pláne annak függvényében, hogy a vörösök jövőre nem állhatnak rajthoz a Bajnokok Ligájában, s a sokat kért kereterősítés is biztos elmarad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik