Foci

Olic: Vidics, gyere Münchenbe!

A müncheniek horvát támadója szívesen játszana egy csapatban a szerb hátvéddel.

A Bayern München horvát támadója, Ivica Olic figyelmeztette klubját, ha komoly középhátvédet keres, a Manchester Unitedet erősítő Nemanja Vidics lehet a legjobb megoldás. Az angol együttes szerb légiósa tavasszal többször is megszellőztette, hogy távozna, igaz, elsősorban Madrid merült fel célállomásként.

A 28 éves védő rendszeresen cáfolta, hogy elvágyódna az Old Traffordról, ennek ellenére meghűlt körülötte a levegő, s a teljesítménye is visszaesett az idény hajrájára. A Real Madrid ennek ellenére – vagy pont ezért – nem tett le a megszerzéséről, Olic viszont úgy véli, ha a szerb eldöntötte, hogy távozik, a müncheni légkör inkább illene hozzá, mint a madridi.

„Amikor meghallottam, hogy a Bayern is érdeklődik, felvettem vele a kapcsolatot” – árulta el a The Sunnak nyilatkozó horvát támadó. „Európa egyik legjobb klubjának az alkalmazottja, de ha mindenáron távozni szeretne, a Bayern inkább illene hozzá. Ő a világ egyik legjobb védője, nyugodtan válogathat. Nálunk biztos jól érezné magát, ki is fejtettem neki, hogy Münchenben kellemes az élet, s a sajtó sem támad le úgy, mint Angliában vagy Spanyolországban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik